måndag 15 juni 2015

Lycklig vinnare

För en tid sedan var jag med i en tävling från Brandens panelskivor. Gissa om jag blev glad när jag fick reda på att jag var vinnaren?! Vi har använt panelskivan i hallen och är mycket nöjda. För att "bygga in" garderoberna valde vi att klä in dem med panelskivan. Vi byggde ut vår hall när vi renoverade huset. Tror aldrig att man kan ha en för stor hall när man har barn. Vi har en garderob var och de är fyllda till bredden. En av de bästa valen som vi gjorde när vi renoverade och byggde ut var att ha vattenburen värme i golven. Har barnen blöta kläder eller skor torkar de snabbt om man lägger ut dem på golvet.

Idag har jag fått semester! Det ska bli så skönt att vara lite ledig och bara vara hemma och skrota tillsammans med barnen. 
Hoppas att ni får en bra vecka!
4 kommentarer:

Karin sa...

Åh, vad roligt att du börjat blogga igen, har saknat dina vackra bilder på ditt fina hem! Du är så duktig på att fota, jag blir alltid så inspirerad! :)

mariasvitabo sa...

Vad glad jag blir! Hoppas att du får en bra dag Karin!

Sandra sa...

Du skrev tidigare i ett inlägg, då ni började renovera hallen, att du inte visste vilka garderober ni skulle välja. Resultatet med inbyggd förvaring i pärlspont blev superfint. Vad har ni för bas bakom pärlsponten?

mariasvitabo sa...

Hej Sandra!
Vi har köpt basgarderober från Ikea, pax.