onsdag 17 juni 2015

Att bara vara

Jag är en sådan person som gillar att bara vara. Det behöver inte vara fart och fläkt jämt utan jag trivs ganska bra hemma. Under min mammaledighet var jag mycket mera ute på olika saker. När jag sedan började jobba har tiden hemma blivit mer värdefull. Igår blev det vila på förmiddagen för att sedan vara ute och måla i växthuset resten av dagen. Idag är mitt mål att ta mig genom den enorma tvätthög som växt sig frodig och fin. Sedan blir det mera växthus och andra små projekt i huset. 


Idag får ni se lite bilder från vårt lazyroom som också fungerar som lekrum, dansrum och sagorum. 
I vardagsrummet finns numer en spegel i guld. Jag hittade den på blocket till fyndpris. Ångrar mig jättemycket att jag inte köpte det tillhörande bordet. När jag väl hade bestämt mig var det redan sålt. Jag är mycket velig när det gäller inredning. Köper aldrig något utan att först veta var jag ska placera det. 

Fåtölj, soffa och schäslong från Mio. Brickbord från Lantliv inredning. 

4 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ooo så vackert! Spegeln var underbar! kram Mia

Idahhh sa...

Jag är precis likadan, det bästa är att bara få vara hemma :) Det betyder ju inte att man inte skulle göra någonting alls, utan man städar kanske lite och diskar och bykar men det betyder att man får bara vara och göra det man vill i sin egen takt utan schema och andra ärenden! :) det är säkert många som inte riktigt fattar det, men jag vet precis vad du menar! Ha en riktigt trevlig midsommar! :)

mariasvitabo sa...

Tack Mia <3

mariasvitabo sa...

Hej Ida!
Vad skönt att du förstår mig. Gillar också att vara ute på olika saker, men att bara vara är bra skönt ibland! Trevlig midsommar!