torsdag 17 juli 2014

Sommar och svalkande lemonad

Hej!
Sedan sist jag skrev har vi verkligen fått sommar! Den kom med besked och vi har fått uppleva tropisk värme. Nu har det varit några dagar med blandat väder.
Så härligt och underbart att kunna spendera dagarna utomhus!
Alldeles i närheten vårt hus finns en badstrand med sand och långgrunt. Denna besöker vi flitigt! Så ljuvligt att se barnen guppa i det blå vattnet.

I vår familj dricker vi mycket vatten. Jag älskar vatten och kan leva på enbart denna dryck. För att få smaken ännu bättre tillsätter vi gärna lite citron. Detta är bland det ljuvligaste jag vet, speciellt en varm sommardag.

Tänkte visa vårt senaste tillskott i köket. Denna vattenkaraff är enligt mig alldeles underbar då den är både vacker och praktisk. Nu laddar vi vatten på morgonen och njuter sedan av smaskig lemonad hela dagen lång. Våra tjejer tycker dess utom att det är roligt att fylla på glasen. Därefter dricker de genast upp allt för att fylla på igen. Ett bra trick för att få dem att dricka mycket vatten!

Idag blir det sol, bad och bygge av växthus. En bra och svettig kombo som kräver mycket vätska. Hoppas att ni får en fantastisk dag!(Vattenkaraff från House Doctor, köpställe: Lantlivinredning)


Kram Maria2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi gör vår lemonade på vatten, citron och lite, lite socker! Blir väldigt uppfriskande!

Do more of what makes you happy sa...

love...