torsdag 17 december 2015

Vintervitt och julledighet

Passade på att gå ut för att fota lite bilder av huset nu på morgonen. Snön fattas men lite vit rimfrost täcker gräset. Hoppas fortfarande på snö...

Idag skulle jag ha varit med på avslutning i skolan för personal och elever. Julavslutningen brukar vara så trevlig. Att en dag bara rå om klassen och göra en massa roliga saker ihop. 
Spenderar istället dagen på att annat mysigt sätt, nämligen tillsammans med mina förkylda tjejer. Själv har jag nackspärr. Efter en tablett känns det nu lite bättre. 

Planer för dagen är att ta in julgranen som inhandlades under gårdagen. Vi har sedan ett år tillbaka valt att köpa en kungsgran. Min man är allergisk och klarar nu mer inte av vanliga granar. Fick tips av en släkting att kungsgranen skulle vara bra för allergiker. Vi blev så glada när han klarade av den! Vi vill ha en jul med en riktig gran och det kan vi nu! 

Strax ska jag och tjejerna åka en tur med bilen och hämta ett supertjusigt pepparkakshus som några före detta elever har gjort och som jag nu ska få. Gissa om jag har världens bästa och raraste elever?!Hoppas att ni får en toppendag!

Kram Maria


2 kommentarer:

Rosi sa...

Så fantastiskt julmysigt du har gjort!!
Jag fick rejält med julstämning när jag tittade på bilderna.
Hoppas att ni alla kryar på er snart

Villa Ryttarängen sa...

vad fint du har det. granris i eldkorgen var ju smart och snyggt. Här regnar det för fullt så allt det vita försvinner snabbt. Kraaam pia