söndag 6 december 2015

Nytt i gästrummet

Då var det söndag igen och helgen börjar lida mot sitt slut. Ute blåser och regnar det. Inte direkt det väder som man kan önska nu inför jul. Tanken är att vi idag ska gå på julmarknad och träffa tomten. Det blir att klä sig varmt med regnkläder...

Under gårdagen besökte jag och en vän diverse butiker för att julhandla. Ett självklart stopp var vid min favoritbutik Lantliv. Just nu finns det så mycket snyggt! En fylld butik med kläder, inredning, tyger och kryddor. Allt det bästa i en och samma butik. Ni finner butikens webbsortiment här.

Med mig hem följde bland annat ett nytt överkast till gästrummet. Vi spenderar ganska mycket tid i detta rum då det pysslas en hel del. Jag har aldrig riktigt "piffat" till sängen och kände att det nu var dags. Letade fram en gammal lampa ur garderoben och gjorde en tavla av en papperspåse från Love Warriors. Genast blev det mer mysigt och inbjudande. 
Nu ska jag spela lite spel med tjejerna, ta reda på tvätt och sedan bege oss till julmarknaden.

Kram Maria


5 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Vad fint i ert gästrum. Gör skillnad med små detaljer. Kram

Plommonhuset sa...

Åh vilken mysig blogg du har. Vad glad jag blir som hittat hit :-). //Sofia

Anonym sa...

Hej :-) jag undrar vad förvaringsmöbeln ni har under tvn heter? Går fjärrkontrollerna/mottagningen "genom" dörrarna om du förstår vad jag menar :-)

mariasvitabo sa...

Hej!
Vi har mottagaren till fjärrkontrollen uppe på TV- bänken. Ska vi se på film så måste vi öppna dörren.

RUUTUOVEN TAKAA sa...

Oh, I found a wonderful blog! Beautiful pictures and beautiful home! Welcome to a return visit on my blog. Greetings from Finland!