söndag 29 november 2015

Borta bra men hemma bäst

Idag är det första advent!

Vi har spenderat dagen med att packa upp väskor. När detta var klart blev det dags att leta fram de sista julstjärnorna samt att röja i huset. Vi har nämligen varit bortresta sedan i onsdags. Varit med pappan i huset på en resan till Växjö. Vi började med att bo på hotell på vägen ner, besöka Gränna för att se på polkagristillverkning för att sedan spendera några nätter vid slutmålet. Här myste vi på hotell, badade i poolen, shoppade och hälsade på kusiner. Roligt att komma iväg en sväng men alltid skönt att komma hem igen.

Visar er idag en bild från gästrummet/ pysselrummet. Här spenderar tjejerna timmar med pyssel, målning, degning och diverse andra aktiviteter. 

Kikade en sväng på Instagram och såg en inspirerande bild på en gran gjord av foto. Gjorde därför en egen fotogran idag. Den får agera julgran i gästrummet. Praktiskt eftersom min man har blivit allergisk för gran ;-)
 Jag tog några foton, fäste med kludd. Sedan fick en ljusslinga agera "gran". Enkelt, roligt och lite annorlunda. Nu ska jag sätta mig och jobba lite inför morgondagen. 

Trevlig advent!

Kram Maria

1 kommentar:

Villa Ryttarängen sa...

Vad fint du har. Jag fattar inte hur ni alla bär er åt. Mysigt med vitt och den där fällen. Fotogran är ju jättekul ju. Kraaam Pia