lördag 14 november 2015

Oroliga tankar och nygammalt i köket

Idag vaknade jag till den hemska nyheten att Paris utsatts för ett terroristattentat. Önskar att jag kände mig förvånad, men nu är jag mest rädd, rädd över vart världen är på väg. Allt som har hänt de senaste åren skapar oro. Hur kommer det att se ut om ett år, en månad eller kanske tio år. Kommer vi att få stopp på dessa vansinnesdåd? Hur länge ska extremisterna få härja fritt? Jag hoppas att vi slipper se mer av dessa dåd i framtiden, men något säger mig att detta inte är slutet... Bara att hoppas på att världens goda krafter övervinner de onda. 

Fick under morgonen ett litet ryck där jag bytte tillbaka till mina gamla beslag. Velar lite fram och tillbaka om jag ska måla väggarna i samma nyans som i vardagsrummet eller om luckorna ska få sig en omgång. Vi får se hur och när det blir. Har färg kvar som jag planerat att ha i matrummet. Just nu går helgerna i en rasande fart. 


Nu ska jag ge familjen lite lunch. Sedan ska vi gå ut och ta bort vissna sockerärtor ur planteringslådorna och förbereda inför den kommande vintern. Kanske tar vi en tur till skogen för att hämta lite ris. 

Hoppas att ni har och får en trevlig helg!

Kram Maria

4 kommentarer:

stina sa...

Vad heter din matta du har där? ;)

mariasvitabo sa...

Hej Stina! Den kommer från Himla :-)

stina sa...

Är det Särö Matta 80x230cm, Concrete? :)

mariasvitabo sa...

Särö tror jag att den heter. Kan dock inte komma ihåg om den heter Concrete. Den är grå, har bleknat lite med tiden.