torsdag 2 februari 2012

Del 2

Hej på er!

Idag är det kallt ute! Kallare ska det tydligen bli. Min lilla tjej ligger och sover ute i vagnen inbäddad i fårskinn och filtar. Här har jag inte fått så mycket gjort, Ida håller nämligen på att få tänder. Därmed är hon väldigt mammig och vill vara i min famn hela tiden. Hoppas att de kommer ut snart, har känt en, men tror att fler är på g. Inte roligt när de har ont...

Idag kommer lite bilder på handduksförvaringen. De två små handdukarna hänger på stora spikar, badhandduken på en ställning och de nytvättade ligger i vår gamla zinkbalja. Den baljan har jag haft ute i flera år, nu har den istället fått flytta in!

I vårt badrum har vi satt panelskivan som ser ut som pärlspont på väggarna. Där vatten kan komma i kontakt med väggen finns även ett tätskikt. Här kan ni se hur det ser ut bakom skivan. I duschen har vi satt kakel utanpå tätskiktet, den finns här att skåda!
Vår kommod kommer från Geromar. Återkommer med mer info om vad golvet heter!

Ha en bra dag!


Kram Maria

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej Maria!

Vilket mysigt hem du har. Vill bara meddela att den fina vita taklampan som du väntat på så länge nu äntligen har kommit till butiken. (Vet inte om någon på jobbet fått tag på dig idag, har själv varit lite ledig).
Vi ses!

Hälsningar
Gunilla på Lantliv i Leksand

Sandra på Ön sa...

Så fint att lägga handdukarna i en zinkbalja.