måndag 30 januari 2012

Badrum del 1

Hej!

Nu är det ny vecka igen! Helgen har för oss inneburit målning och snickrig (vårt helgnöje). Han dock hunnit med en middag, fika och café besök! Alltid lika trevligt att bli bortbjuden!

Nu är Idas minirum klart! Bara behandling av golvet som fattas! All pärlspont är på plats i hela trappan och i vår lilla hall på övervåningen. Så skönt att äntligen känna att övervåningen snart är helt klar. Skulle dock någon gång vilja ändra väggarna i vårt sovrum, något som jag just nu inte törs nämna till min man...

Idag får ni kika lite på vårt badrum! Konstigt nog så ligger vårt badrum i angränsning till vårt vardagsrum. Det funkar bra och vi använder rummet mycket! Förutom badrumsdelen innehåller det många garderober och en bergvärmepump (den har vi temporärt gömt bakom det vita draperiet som ni kan se på bilden).

Nu ska jag pusta efter morgonens bobbåkning!


Kram Maria

3 kommentarer:

Jordgubbar med mjölk sa...

Hej! Åh så fint! Kan du inte berätta lite fakta om badrummet! Hur gick ni tillväga? Vi har ett badrum uppe att bita i, jag vill gärna ha trä på väggarna hur funkar det om man vill ha badkar? Var kommer mattan och skänken ifrån! Jättefint var det! Vi tänker också dubbelhandfat upp, men vårt badrum är mindre än er och med snedtak så det är lite klurigt! I alla fall så lär det dröja, först ska lekrum och klädkammare bli färdiga!

Ha en fin dag! Kram Miriam

Annas hjärtan sa...

Vilken fin badrumsmöbel, var har ni köpt den? Kram Anna

mariasvitabo sa...

Tack! Den kommer från företaget Geromar!