torsdag 24 november 2011

Längtan efter vinter

Hallå! Idag har vi äntligen haft en dag med lite sol! Tycker att det är ganska ovant utan snö och med grönt gräs, vill ju ha vinter nu... Wilma längtar så efter att få göra snöänglar och att åka bobb. Hoppas att vintern kommer snart!

Nu har vår kommod äntligen kommit. Just nu är det montering av hoar och nästa vecka hoppas jag att rörmokaren kommer! Snart, snart är även vårt badrum klart!

Idag bjuder jag på några bilder på rosor som jag har köpt, inte alls juligt men ändå ganska fint! Ska till helgen plocka fram mina julstjärnor och en ljusslinga. Det blir så mysigt med lite julejus! Skulle även vilja ha huset fyllt av hyasinter, detta går tyvär inte eftersom min man är så allergisk. Har någon gång försökt att smyga in en vit fin hyasint, men då har hans näsa genast blivit tät... Får ta in lite smågranar istället!

Ha en bra kväll!
Kom på en till sak! Var in och ändrade lite inställningar här på blogger och råkade få rubriken med namnet på min blogg ställd till vänster. Någon som vet hur man får den centrerad?

Kram Maria

Inga kommentarer: