tisdag 17 juli 2012

Vår kommande entré

Hej!
Just nu fixas det med golvpapp för att sedan kunna lägga på isolering i golven.
Mycket arbete har gjorts, trots att det inte syns. I helgen var backen och jorden framme i hela renoverings- och utbyggnadsdelen. Har man aldrig byggt ut eller renoverat från grund till tak, kan man aldrig förstå allt jobb! Inte gjorde jag det (innan) i alla fall!

Visar er lite bilder av huset! En bild på entrén och två inifrån vår nya hall.
Dörren är vår gamla och har satts dit provisoriskt. Vår dubbeldörr kommer sedan att sättas in!
På den första bilden, inifrån hallen, ser man in i köket, det stora hålet ska sättas igen (här var ett fönster förut, det ska flyttas och sitta på en annan vägg) så småningom ska hatthyllan placeras där! Wilmas prinsessballong inspekterar bygget ;-)

Hoppas ni har en trevlig kväll och tack för att ni kikar in, trots oglamorösa byggnadsbilder!

Kram Maria

2 kommentarer:

Jordgubbar med mjölk sa...

Åh så fint det blir! Blir det en pardörr från Allmoge? Visst tar det på krafterna att bygga om/ut men man får fokusera på hur bra det kommer att bli! Fast väntan känns ibland oändlig! Jag ser fram emot fikan när huset står färdigt :) kram från ett regnigt Rättvik!

mariasvitabo sa...

Allmogedörrarna är så fina! Men, det fick bli en Leksandsdörren istället! Ja, det är slitigt att renovera, men som tur är har jag allt klart i huvudet och kan fokusera på det! Bjuder på fika sen! Ska bli så skoj när jag så småningom kan baka lite onyttigheter ;-)

Kram