tisdag 24 juli 2012

Älskade Maileg

Att leka med kaninerna och dess möbler är något som Wilma gärna gör! Förstår henne, då jag själv älskar dessa kaniner, de har så underbara detaljer! Denna kanin (min favorit) sitter och väntar på något att äta vid kökssoffan!

För övrigt så är golvet i badrummet klart (golvslang och spånskiva klart) och det nya fönstret har kommit in! Det blev stor skillnad med ett stort fönster som man kan kika ut i! Golv är beställt och kakel ska beställas till veckan. Blev samma golv som vi har i vårt gamla badrum, är nöjd med det så det får helt enkelt bli lika (får tyvärr inte välja klinker eftersom min man vill ha det tätaste alternativet).  Håller just nu på att leta blandare och badkar. Blir troligen ett på tassar! Vilken färg på tassarna? Vitt så klart!Kram Maria

4 kommentarer:

Gabriella sa...

Åh så fin den söta mailegkaninen är!=)

ansku sa...

Heeej!

Hoppas allt är fint med dig! Tänkte att på dig när vi passerade Vansbro då vi åkte hem från Norrland. Vad t.o.m tvungen att ta fram kartan och kolla vart ni bor ;) Undrar om du brukar "besöka tiomilaskogen".. ? Vi ska dit på lördag :)

Kraam

Ansku

mariasvitabo sa...

Hej!!!

Nästa gång får du höra av dig så får ni fika (och lekpaus)!!! Är liggandes i feber just nu, hoppas på att bli bättre snabbt;-)

Har dess värre aldrig varit dit! Kikade på webben, ser mysigt ut! Hoppas ni får det bra på lördag! Tveka inte att höra av dig! Just nu är det dock total kaos, men fika kan man göra ändå ;-)

Kramar Maria

ansku sa...

Hej hej,

Usch, hoppas du kryar på dig snart!!

Det är massa loppisar på tiomilaskogen, även hantverk, fårskinn mm - så dit måste du nån gång ;) !!

Kram/A