söndag 22 maj 2016

Nystart

Idag har jag och min man hoppat på C9. Vi ska rensa kroppen, bli av med sockerberoende och förhoppningsvis gå ner något kilo. 
Vi tänkte testa denna produkt för att komma igång med rening för att sedan fortsätta den nyttiga banan. 
Vi har även tidigare ätit nyttigt och ekologiskt med variation, men tänkte också komma bort från sötberoendet och ladda inför sommaren. 

Det som är bra med C9 är att det innehåller allt ifrån recept till de produkter som du behöver för att köra igång kroppen under 9 dagar. Efter ska man bli piggare, gå ner i vikt och känna sig peppad att fortsätta äta rätt. Det ska bli intressant att se hur det funkar och vad som händer med kroppen under nio dagar!

Basen är aloe vera produkter, mycket frukt och grönt. Det ingår recept på både smoothies och bra mat. Gluten, laktos och socker är uteslutet under de nio dagarna. Syftet med kickstarten är att hjälpa kroppen i balans och harmoni för att fungera optimalt. 

Är detta något som du vill hänga på (eller om du har frågor) är det bara att maila mig på: mariasvitabo@hotmail.com Jag kommer nämligen börja sälja denna produkt!Efter dag nr 1 går det bra. De första två dagarna är tuffast när man rensar kroppen. Nu testar vi olika smoothies, dricker mycket vatten och äter frukt, bär och grönt.
 Från dag 3 kommer jag gå in och testa några av de smaskiga recepten som medföljer i paketet.

Hoppas att ni får en bra söndag!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej! Ska du börja sälja dem? :-( det är så himla mycket skräp i de där produkterna, om folk bara visste alltså! Det finns verkligen mycket enklare men framför allt bättre och renare sätt att få ett hälsosammare liv än svält och dåliga produkter som komplement. Vet du vad prdulterna innehåller,, ich kan med gott samvete rekommendera dem?
Såg att du skrivit att ni ätit ekologiskt. De sär produkterna är långt ifrån ekologiska, tyvärr.

mariasvitabo sa...

Ska undersöka den saken. Tack!

mariasvitabo sa...

Nu svälter jag inte utan äter både riktig mat, sallad, frukt, bär och annat grönt hela dagen.