söndag 12 juli 2015

Gästrum i sommarsol

Efter att ha sett vädret konstaterade jag att det skulle bli en helg inomhus. Vi blev så glada när det visade sig vara fel och att vi fick två dagar med sol! Tror att vi här i norden behöver mycket sol för att orka med de resterande månaderna med mörker, regn och rusk. Nu hoppas jag att det återigen blir annat väder än vad som utlovas, regn de kommande fjorton dagarna...

Helgen har gått i lathetens tecken. Slappat i solen, haft goda vänner på besök, rensat ogräs, badat, varit på kalas och inte gjort något arbetsamt alls (vilket är mycket ovanligt för oss, speciellt för min man). Imorgon ska jag till frisören och bli fin i håret efter det tänkte jag måla lite i orangeriet igen. Som jag längtar just nu...

Visar er idag några bilder från gästrummet när solen skiner in. Vi har kvällssol i detta rum som ligger mitt emot vårt matrum. Där har vi istället sol på morgonen. Plockade för några dagar sedan in lite blommor från trädgården. Vi klippte ner rosenbusken hårt förra året och nu blommar den mer än någonsin. Synd bara att de inte håller speciellt länge inomhus. Doften är gudomlig, älskar rosor!

Hoppas att ni har haft en bra helg!


4 kommentarer:

evleina sa...

Hej Maria! Vart har du köpt det fina skrivbordet? Har letat runt på internet men inte hittat! Tacksam för svar :)

mariasvitabo sa...

Hej Evleina!
Skrivbordet kommer från Ikea.

Cathrine sa...

Hei! Er stolen en Eames-stol? Vi tenker å kjøpe en slik, men vil gjerne ha originalen, så det er så fint å se forskjellige rom den blir brukt i. Dere har et kjempefint gjesterom!

mariasvitabo sa...

Hej Cathrine!
Vi har dess värre inte en orginalstol. Denna stol är en kopia av Eames och är köpt från reforma. Vad roligt att du gillar vårt gästrum! Tusen tack!