torsdag 19 juni 2014

Reportage

Hej på er!

Nu var det länge sedan jag hade tid att sätta mig ner och uppdatera bloggen... Men, nu kommer det äntligen ett nytt inlägg! Har fått sommarledighet nu, vilket förhoppningsvis kan innebära bättre uppdatering.

I höstas hade jag besök av duktiga fotograf Susanne Kings och skribent Lena Eng. De ville komma och göra ett reportage med hösttema. Blev så glad över att de ville komma hem till just oss! De piffade upp vårt hem med bruna och höstiga färger. Lite förvånad blev jag när reportaget kom med i Allt i hemmets sommarbilaga. Men, så roligt att se resultatet i tidningen! Ni hittar oss i Allt i hemmet nr 7. Framsidan av tidningen är också vårt hem, men den är mycket fotoshoppad av tidningen själv...

Att få vara med om en styling och plåtning av vårt hem var trevligt och lärorikt. Roligt att få fina bilder av hemmet, lära känna nya trevliga människor och att kunna läsa om oss i tidningen.
Om ni visste hur skönt det är att vara klara och att kunna vistas i huset utan att behöva känna någon renoveringsångest.

Visar er några av de fina bilder som Susanne tog här hemma!Foto: Susanne Kings

Kram Maria

1 kommentar:

Sari sa...

Hi Maria. I'm a finnish photographer and got interested about your home. I photograph homes in Finland and abroad for finnish magazines and was wondering if you would be interested about a photoshoot like that.

If you are interested please don't hesitate to contact me at photosbysari@gmail.com. I would also need to know where in Sweden you live.

BR,

Sari