lördag 23 februari 2013

Vardagsrum i vinterfärger

Hej!

Här kommer lite bilder från vardagsrummet just nu! Har fortfarande kvar mina grå kuddar, men snart ska de bytas ut mot ljusare färger!! Försöker locka fram våren lite här och där med lite vårblommor! 
I rummet finns även en stor korg från Tine K som fungerar till leksaks- och kuddförvaring. Dessa korgar kan jag verkligen rekommendera då de både är snygga och prisvärda! Tjejerna vill gärna leka nere (de har sina rum på övervåningen) ibland och då är det bra med förvaring!

Veckan som kommer innehåller sportlov för min och barnens del! Ska bli så skönt efter några hektiska veckor! Då ska vi umgås, leka och mysa! Lite målning och småfix har jag också tänkt hinna med!

Har även fått hem en ny kökslampa som ni snart ska få se! En enkel och lite mer modern form...

Hoppas att ni har en trevlig helg! Tack för att ni kikar in hos mig!Och så mitt lilla busfrö som minsann båda kan äta mandarin och busa samtidigt...


Kram Maria4 kommentarer:

Victoria sa...

Hej,

Hittade hit till din blogg via bilder på Instagram. Vilket fint vardagsrum du har! Jag är på jakt efter en svängd Howardsoffa och måste ju bara fråga vart din är ifrån och vad det är för färg på den?
Tack på förhand!
Kram Victoria

Gabriella sa...

Åh så vackert! Ser ljust och härligt ut=)
Kram

mariasvitabo sa...

Kul att du gillar soffan! Roligt att du hittat till min blogg! Soffan är köpt på Mio. Det är en howard deluxe. Vi är nöjda och den är skön att sitta i! Kommer inte ihåg vad färgen hette. Den går mot grått! Kanske hette den sand, men är ej riktigt säker... Kan försöka hitta något papper på vad den heter! Återkommer inom kort!

Kram Maria

Victoria sa...

Tack snälla för svar om soffan, då får det bli en tur till MIO och kika helt enkelt :)

Kram Victoria