lördag 12 mars 2011

Sovrum med ordning...

Hej!
Vilken härlig dag det har varit idag! Solsken hela dagen! Idag har det inte hänt något med bygget, vi har umgåtts med familjen istället, härligt det med!

Måste medge att jag är ivrig att börja inreda nu! Men, det går inte... Visar er en bild från vårt kaotiska vardagsrum (tittar ni noga ser ni ett skåp som jag har köpt och ska måla!)
Igår kom vår soffa levererad! Den är nedpackad och kommer dessvärre att så förbli för ett tag, tills det nya rummet är klart. Har dock smygkikat lite på förgen, för att se om den passar till mina nya kuddar. Har nästan alltid haft en vit soffa så det är ovant att nu ha en beige-grå. Hoppas innerligt att den blir bra!

I vårt hus är det just nu två rum som det är ordning i, Wilmas rum och vårt sovrum. I sovrummet har jag hängt upp vår gamla list med trähängare (som förut hängde i ladan, men som fick ny grå färg). Skönt med ordning någonstans! Oh, vad jag längtar tills allt är klart och det är ordning och reda i merparten av huset...



Kram Maria

måndag 7 mars 2011

Nya kuddar!

Ja, efter att alla mina gamla kuddar faktiskt har används så pass att de har gått sönder blev det dags att införskaffa nya. De kuddar som jag så länge har suktat efter kommer från "Soul of Himla" och är i färgen Winter. Jag bara älskar dessa kuddar i härligt mjukt linnetyg.

Kan tipsa om butiken Uthuset i Gävle! Trevlig butiksinnehavare och en massa fina saker! Blir ett ytterligare besök kan jag lova! Det är så kul när man hittar butiker som man verkligen gillar!

 Bild från Uthuset!


Kram Maria