lördag 12 mars 2011

Sovrum med ordning...

Hej!
Vilken härlig dag det har varit idag! Solsken hela dagen! Idag har det inte hänt något med bygget, vi har umgåtts med familjen istället, härligt det med!

Måste medge att jag är ivrig att börja inreda nu! Men, det går inte... Visar er en bild från vårt kaotiska vardagsrum (tittar ni noga ser ni ett skåp som jag har köpt och ska måla!)
Igår kom vår soffa levererad! Den är nedpackad och kommer dessvärre att så förbli för ett tag, tills det nya rummet är klart. Har dock smygkikat lite på förgen, för att se om den passar till mina nya kuddar. Har nästan alltid haft en vit soffa så det är ovant att nu ha en beige-grå. Hoppas innerligt att den blir bra!

I vårt hus är det just nu två rum som det är ordning i, Wilmas rum och vårt sovrum. I sovrummet har jag hängt upp vår gamla list med trähängare (som förut hängde i ladan, men som fick ny grå färg). Skönt med ordning någonstans! Oh, vad jag längtar tills allt är klart och det är ordning och reda i merparten av huset...Kram Maria

1 kommentar:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Hej Maria! Va kul att du skrev till mig så jag hittade tillbaka hit. Alla mina favoriter försvann nämligen förut så jag tappade bort din adress! Bygget går framåt ser jag och grattis till Lillen i magen.

Hoppas du mår bra, kram Madde