måndag 1 augusti 2011

Badrum

Nu är badrummet snart klart! Det är bara det sista av taket som ska sättas upp och traklister. Sedan är det rörmokaren som ska dra rör och mattläggaren som ska sätta upp kakel i duschutrymmet. Övriga ytor kommer att vara pärlspont.

Den ena väggen består av stora härliga garderober! Äntligen lite förvaring! Det är fortfarande en garderob som är omonterad eftersom det fattades delar, men nu har de äntligen kommit! Beställde mörka knoppar med en härlig charm som kom med posten idag, ska bli kul att sätta dem på dörrarna, tror det kommer att bli bra.

Har beställt en badrumsmöbel med två hoar som ska placeras framför fönstret. Den kommer i september eller oktober, jag längtar så!Vi har valt svarta strömbrytare och vita eldosor genomgående i hustet. I vårt sovrum har vi en svart gammal strömbrytare, tyckte att det skulle vara roligt att göra lika i övriga huset.Här kommer en toalett att placeras till vänster och en dusch till höger. Det kommer att vara pärlspont även här, utom i duschen där det blir vita platta kvadratiska kakelplattor, med vit fog (ja, trots att det är väldigt opraktiskt).  

Kom på att det inte kommer att bli någon tvättstuga här ändå. Vi kommer att göra om vårt gamla badrum till tvättstuga istället. Det blir enklare så, då behöver vi bara sälja vår tvättbänk och fixa med ny bänksiva och nya överskåp istället. Det nya badrummet får helt enkelt fungera som ett badum med ett litet "dressingroom".

Kram Maria1 kommentar:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Blir ju kanonfint, härligt med nytt fräscht och stort badrum!!

Kram Madde