torsdag 28 januari 2010

Sommarplaner...

Sommaren innebär mycket spännande! Bland annat har vi tänkt att slå på stort och gifta oss! Det blir i början av sommaren när det är som allra vackrast, precis innan midsommar! Ser fram emot detta, men det kräver en hel del planering...
Några saker är i alla fall klart, bröllopet blir elegant och romantiskt. 
En given färg för mig är ljusrosa. Funderar på att ha inslag av ljugrönt, då det passar så fint till.
Min drömbukett är enkel och består av rosa pioner. Har även funderat på lite ranunklar, men vi får se hur det blir. Måste bara kolla upp om de går att få tag på då, vilket jag verkligen hoppas!
Ringen nedan är min förlovningsring från Shalins ringar. Har alltid gillat enstensringar och fastnade för denna. Nu är det den spännande jakten på vigselring som har börjat, men jag vet redan vilken jag vill ha... Den är också i vitt guld med diamanter i en rad. Längtar redan tills i sommar!
På dagordningen just nu är att försöka hitta ett fint inbjudningskort. Har funderat så länge nu, men nu måste vi bestämma oss. Är så svårt, vill ha ett enkelt och stilfullt och sött kort... ja, något ska vi nog hitta som passar. Det börjar bli dags att skicka ut korten, så nu måste jag ta tag i detta!
Hoppas att ni har det bra i det vackra vintervädret! Här har solen tittat fram och snön ligger utanför fönstret, tror bestämt att jag ska gå ut en sväng!Bild från marthastewart.com
Kram Maria

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va spännande med bröllop! Då har ni mycket att planera!
Blir det i Nås eller?

Kram
Ulrika

Anonym sa...

Men vad skoj med Bröllop. Kommer säkert bli hur fint som helst ♥

Kram kram Mona

Anonym sa...

GRATTIS=)

http://www.calligraphen.se/ hittar jag mina favoriter på inbjudningskort.

Mvh Emma