onsdag 29 augusti 2012

Pardörr på plats!

Tänk vad en dörr kan göra skillnad! Tycker att det blev så fint! Ny trappa har vi också! Bara lite målning kvar runt om. Vår dörr kommer från Leksandsdörren och är en bred modell. Bra när man kan komma igenom dörren med en vagn utan att behöva öppna båda!

Nu ska jag åka till jobbet! Ha en bra dag!

Kram Maria



måndag 27 augusti 2012

Kalla vindar

Hej!
Idag är det kallt ute! Fick ta på en varm tröja under jackan! Tänk om hösten redan är på ingång?!
Det som är mysigt med hösten är att kunna krypa ner under en filt och tända ljus! Det gäller att försöka se det bästa med våra årstider!

Nästa sommar ska det fixas ute! Lite abstinens finns hos mig eftersom det denna sommar bara varit bygge för hela slanten. Vi får hoppas att nästa sommar även kan ge oss just sommar! Hittade några mysig trädgårdsbilder från sköna hem!

Hoppas att ni får en bra vecka!

Kram Maria


onsdag 22 augusti 2012

Pappersförvaring

Att förvara toalettpapper på något snyggt sätt är inte alltid det lättaste! När vårt badrum blev klart hämtade jag en korg som jag hade "över". Sedan dess har den fungerar som förvaring till detta ändamål!


Kram Maria

måndag 20 augusti 2012

Köket just nu

Hej!
Nu har det kommit luckor på skåpen! Kul att se! Fortfarande mycket jobb kvar, men den som väntar på något gott...

Kram Maria

fredag 17 augusti 2012

Lite kök!

Hallå!
Idag har det hänt ganska mycket i köket! Stommarna och bänkskivan har kommit på plats! Det är så roligt nu när arbetet ger synligt resultat!

Hoppas ni får en mysig fredag!

Kram Maria

onsdag 15 augusti 2012

Fönster flyttat!


Idag har jag åter besökt sjukstugan, denna gång hade jag istället fått spottkörtelinflamation. Har aldrig tidigare hört talas om detta. Men ont i käkarna kan jag lova att det gör... Nu är det bara att hoppas att det går över av sig självt (så att jag slipper op)!!

Det har under dagen hänt mycket med vårt hus! Fönstret som tidigare var ut mot verandan (där vi nu byggt hall) har flyttats och satts in på nya stället! Blev så stor skillnad mot det lilla fönstret som satt där tidigare! Här ska jag inom snar framtid stå och diska!
Min man har varit duktig och målat fönsterfoder sedan innan, nu blev det genast fint även ute!

Kram Maria



måndag 13 augusti 2012

Golv!

Hej!
Är nu trött efter första arbetsdagen på över ett år... Hemma börjar nu golvet i köket komma in!! När detta är klart ska väggarna riktas för att köket ska kunna monteras! Behöver jag säga att jag längtar?!

Kram Maria

söndag 12 augusti 2012

Blandade känslor...

Hej!
Hoppas att ni har haft en bra helg! Själv har jag försökt att vila. Just nu börjar ångesten krypa i magen... Ska börja jobba imorgon efter en tids mammaledighet. Hade tänkt vara hemma längre, men kunde inte tacka nej när de ringde och erbjöd mig 60%

Tyckte att det var igår hon kom till oss vår älskade lillasyster! Nu är hon så stor! Busar, dansar, springer, ska även göra allt som storasyster gör!
Bjuder därför på en liten bebisbild då hon var en liten plutt ;-) Älskade ungar!

Kram Maria

torsdag 9 augusti 2012

Lite färg

Hej!
Nu har vårt hus fått panel och lite rödfärg på sig! Blir genast finare! Inne är badrummets grundarbete nästan klart (gips på väggar, el dragen, golv klart för matta)! I övriga delen är el dragen och golvvärme plåtar med slang klar i köket! I vår nya hall har väggarna isolerats!

Själv har jag blivit hängig igen... Fick feber direkt efter avslutad penicillinkur! Nu har jag fått en starkare antibiotika som förhoppningsvis ska hjälpa! Har inte halsfluss längre, men en kraftig infektion i kroppen. Nu satsar jag på att bli frisk och att få orken tillbaka! Vill bli gamla pigga jag igen!

Kram Maria

torsdag 2 augusti 2012

Spegeldörr

Hej!
Tack för era synpunkter i förra inlägget! Det blir råplan i köket!

Igår hämtade jag mitt senaste fynd! Hittade två gamla spegeldörrar, en ska vi ha in till vårt lilla badrum. Den andra ska eventuellt bli garderobsdörr. Gillar det gamla fina låset med stor härlig nyckel! Kommer att bli så fint med en emaljskylt (wc) på dörren!

Kram Maria