söndag 29 maj 2011

Lite nya fynd!

För någon helg sedan hade Koffert stor utförsäljning, gissa om jag var där?! Fyndade lite till det kommande barnrummet och till lilla Wilma. De ska ha en till utförsäljning i sommar, längtar redan...

Med hem kom: 
*sötaste prinsessan på ärten sängen från maileg

*en underbar docksäng från small stuff.
Gissa om jag vill ha den stora sängen... 


*en lampa och en pall 

Kram Maria


torsdag 26 maj 2011

Barnrum

Är sugen på att sätta tänderna i det nya lilla barnrummet... Det är så roligt att inreda barnrum! Får än så länge vara í lilla Wilmas rum. Hon tycker att det är skoj att leka i sitt rum, det blir matlagning, docklek och pusslande!




Kram Maria

tisdag 24 maj 2011

Bygget

Ja, våra planer på att göra klart ett rum i taget gick lika fort bort som jag hann skriva det. Nu har tak kommit in i gästrummet/kontoret! Spånten på väggarna är också snart klar! Så spännande och kul! Det enda jobbiga just nu är att jag inte kan fixa och måla i den utsträckning som jag skulle vilja. Har en bebis i magen som snart vill ut och därmed vill att mamman tar det lite lugnt... Tror att min man tycker att det är rätt skönt, då han kan hålla på utan mig i hasorna.



Kram Maria

måndag 23 maj 2011

Efterlängtat paket!

Idag fick jag ett paket! Är alltid lika roligt att få gå och hämta varor som man har beställt! Det var länge sedan som jag själv unnade mig något. Det blir så när man har barn, bygger ut hus och dessutom är höggravid. Jag har länge velat ha ett par av de supersnygga hunterstövlarna! Nu är jag en lycklig ägare! Funderade på de traditionella eller de högblanka, men valet föll på de traditionella. Tror att de passar mer till allt och att jag inte tröttnar på dem så fort. Med följde även ett nytt mycket behövligt svart baslinne! Behöver något som inte sitter allt för tight över magen...




Produkterna är köpta från Tintinstyle

Kram Maria

onsdag 18 maj 2011

Utbyggnaden

Nu har innertaket kommit på plats i det kommande vardagsrummet! Känns som ett helt annat rum! Nu ska vi försöka göra ett rum klart i taget. Det som skall göras i vardagsrummet är nu att sätta upp en vägg med råplan, spackla övriga väggar för tapet, fixa fönstersalningar och en hel del lister. Nu är det lite roligare projekt att göra, sådana som syns!

Det som jag vet är att det tar TID att bygga ut hus och renovera... Vi har minst ett och ett halvt år framöver med bokade renoveringsdagar. Precis allt i huset utom vårt sovrum och lilla Wilmas rum måste fixas till. Men, det kommer att bli bra till sist!

Ni får se lite bilder från de flesta av rummen, det som jag inte har hunnit med att fota är det lilla bebisrummet, det får ni se en annan gång. Bilderna är inte vackra men man kan om man kikar noggrant se potentialen;)

Lilla Wilma bryr sig inte i vårt byggkaos,
hon har fått en egen skruvdragare så att hon kan hjälpa pappa...


Vårt kommande vardagsrum.



Gästrum/ kontor     
Fungerar just nu som virkestork. Rummet ska ha råplan på väggarna.  

Badrum/ tvättstuga
Väggarna ska ha pärlspont.


 Kram Maria

lördag 14 maj 2011

Skulle gärna vilja ha...

Några saker som jag skulle vilja ha  i köket är en brödrost och en visp från Dualit. Tycker att de är så fina!

Ja, det får bli någon gång i framtiden...


En annan sak som jag så länge har suktat efter är en stol från Tolix. Jag bara älskar dessa stolar. Skulle kunna ha dem över allt i hela huset. Jag har bestämt mig för att köpa en till vårt kommande kontor. Den kommer att bli så fin till mitt nyfyndade skrivbord! Ska införskaffa den så fort vårt rum är klart. Längtar! Om jag på något sätt skulle vinna en massa pengar skulle jag då köpa sex stolar till att ha i matsalen...



Man ska aldrig sluta att drömma...

Kram Maria

torsdag 5 maj 2011

Ny bok till den efterlängtade

Idag köpte jag en bok som jag så länge har tittat på. Boken är från ordalagret och har en mysig och fin layout. Inuti är det fina bilder och texten är tryckt med fint kursivt teckensnitt. Det kommer att bli en bok som även är fin att ha liggandes framme. Nu måste jag även se till att komma ihåg att fylla i boken... Med två barn antar jag att det blir ännu svårare. Med Wilma skrev jag upp framsteg på små lappar för att sedan föra in det i hennes bok. Ska försöka att göra på samma sätt med nästa bebis.  

Jobbar min sista vecka nu! Det ska bli skönt att ta det lite lugnt och ladda upp innan det blir dags att åka till BB! Kommer dock att sakna mina härliga elever...



 Fina bilder att inspireras av...


 Vackra ord...

Nu längtar jag efter bebisen...

Kram Maria


tisdag 3 maj 2011

Kalasfirande

I min familj vet man att det börjar bli vår när det är fullbokat med familjekalas.
Wilma hade treårskalas hela helgen! Jobbigt var dock att hon hade lite feber och var snuvig... Vi trotsade förkylningen och hade de kalas som hon såå länge hade väntat på.

Ljuvligt vårtecken...

Mitt eget vårbarn!

Wilma i keps och jeansjacka från zara.

Kram Maria

söndag 1 maj 2011

Äntligen webbutik!

Min favoritbutik har äntligen kommit på nätet! Man får hemleverans i fint silkespapper. Har köpt lite nya kläder till Wilma då hon har fyllt tre år!
Ni hittar butiken här!




Kram Maria