söndag 31 oktober 2010

Datatrubbel...

Ja, nu kommer det äntligen ett inlägg! Mitt Internet vill fortfarande inte fungera, trots uppdateringar! Blir så arg på tekniken! Jag jobbar hela veckorna och har inte så mycket tid över. Ska till veckan se till att nätet blir fixat! Just nu är jag inne på en lånedator...

Här hemma väntar vi på att utbyggnaden snart ska börja ta form. Nu är grunden klar och ny värmekälla är förberedd. De har borrat efter bergvärme som så småningom ska kopplas in.

Har faktiskt börjat att längta efter julen.... Fick se denna söta kalender som jag så gärna skulle vilja ha till lilla Wilma. Jag har inte bestämt mig om jag ska köpa den än... Men den är så fin!

Kalender och bild från juliasvitadrömmar

Kram Maria

torsdag 14 oktober 2010

Mörka kvällar med levande ljus

Nu när hösten har kommit har det återigen blivit väldigt mörkt. En tröst i mörkret är dock att man äntligen kan tända ljus igen! Vi har även börjat tända ljus när vi äter middag. Lilla Wilma vill blåsa ut dem direkt, men hon får vänta tills maten är uppäten. Hon vill ha mysigt med tända ljus, men sedan tycker hon att det är minst lika skojigt att blåsa ut dem...

Mina favoritljusstakar har hängt med i flera år, tror aldrig att jag kommer att tröttna på dem. De är så fina, jag älskar betong och tycker här att materialet gör all sin rätt!

Hjärteskålen och kronan får även under den mörka tiden fyllas med ljus!

 




Kram Maria

fredag 8 oktober 2010

Internetproblem...

Nu kommer det äntligen en uppdatering! Vårt Internet har inte fungerat på hela veckan, men nu är det på gång igen!

Veckan har varit full med jobb, är så trött!  Nu är det skönt med helg! I helgen ska jag leka med min pratglada dotter och äntligen få tid att läsa nya numret av lantliv! Det är så roligt när man får den nya tidningen i postlådan, lika spännande att bläddra varje gång!

I detta nummer finns bakrecept. Att baka bröd är något som ligger mig varmt i hjärtat. Jag och lilla Wilma brukar baka då och då. Sedan fryser vi in det, då räcker brödet länge! Har några favoritrecept som jag kan dela med mig en annan gång!

Nu ska jag gå och slappa i soffan!



Kram Maria