torsdag 30 juni 2011

Musik

Som så många andra bloggare har jag införskaffat en ny radio. Har länge sett på orginalet men aldrig hittat någon som jag verkligen gillat. När jag såg denna blev valet inte så svårt. Både snygg och snäll mot plånboken! Ni hittar den på Clas Ohlssons för billiga 299 kronor! Det är kul att fynda!
Tror att den kommer att placeras i vårt kommande kontor/ gästrum (som snart är klart!)



Kram Maria

måndag 27 juni 2011

Sommarblom

När sommaren kommer finns det en blomma som jag bara måste ha. Lavendel har och kommer alltid att vara en favorit. De är så vackra och luktar så gott! På bilderna ser ni fjärilslavendel, men den traditionella är allra vackrast. Har en stror traditionell lavendel utanför ytterdörren i en betongkruka, varje gång man går förbi luktar det underbart... Härliga sommar!




Kram Maria

lördag 25 juni 2011

Glad midsommar

Hoppas att ni hade en bra midsommar igår! Vi hade en mysig dag med dans (med uppehåll och en solglimt!), god mat och trevliga vänner!
Idag ska vi på dop och på söndag blir det målning och utstädning ur vår tvättstuga. Golvläggaren kommer förhoppningsvis till veckan!
Ha en fortsatt trevlig helg!


 


Kram Maria

tisdag 21 juni 2011

Köksplanering

Nästa vår ska vi göra om vårt kök! Det ska bli spännande och lite halvjobbigt, då vi inte kan bo i huset under tiden. Det roliga just nu är att sitta och skissa på planritningar till köket. Det kommer att bli traditionellt stuk med över- och underskåp. Vi kommer att flytta ett fönster i köket och öppna upp en del av en vägg. Att vi ska lägga det till våren beror på att golvet ska tas upp. Det nuvarande golvet är iskallt att gå på under vinterhalvåret. Det känns ganska skönt att det dröjer då vi har mycket renovering att göra ändå just nu...



Kram Maria

söndag 19 juni 2011

Bröllopsdag!

Tänk att det har gått ett år sedan vi gifte oss! Vi hade en härlig dag med fint väder, underbara vänner och en rolig fest. Skulle gärna göra om det igen, men just nu kan jag njuta av att se på bilder från vår alldeles egna dag!

 





Kramar Maria

torsdag 16 juni 2011

Blommor

Idag kommer det lite gamla bilder av blommor. En blomma kan verkligen förgylla ett rum! Mina klara favoriter är pioner och ranunklar kommer på en andraplats.



Kram Maria

måndag 13 juni 2011

Järnsängar

Oh, vad jag tycker att järnsängar är fina! I vårt gästrum vill jag ha en! Jag har en säng på gång från house doctor. Visar den sig ha rätt bäddmått så är den min! Håller tummarna hårt just nu...

Vi har bestämt oss för namn åt lilltösen nu! Ida ska hon heta!
Bild: Sköna Hem

Kram Maria

fredag 10 juni 2011

Ordning...

Just nu är en av mina framtidsplaner att få ordning och reda. Detta är något som vi just nu har stor brist utav, det blir tydligen så när man lever mitt i en utbyggnad... Jag och min man är båda  ganska noggranna och vill ha ordning, nu ser vi äntligen att det snart kan bli ordning i några av våra rum!
Tapeterna till vardagsrummet har hämtats idag och nästa vecka ska vi köpa lister och foder! Äntligen! Inom en snar framtid kommer vardagsrummet och gästrummet/ kontoret att bli klart!

Foto: elledecor

Kram Maria

tisdag 7 juni 2011

Kärleksfylld

Tänk att man kan tycka om någon så mycket... Att ha barn ger en verkligen chansen att känna en innerlig kärlek, så underbart!!

Nu längtar jag tills jag kan använda mina gamla sommarkläder... Tänk att det finns så dåligt utbud på snygga amningskläder! Finns hur mycket gravidkläder som helst, men när barnet är fött finns det inte så mycket att välja på...

På torsdag kommer våra tapeter! Ska bli så skoj! Nu kan vi inom en snar framtid se att vårt vardagsrum och kontor/ gästrum kommer att bli klart!



Kram Maria

söndag 5 juni 2011

Soul of himla

Jag är smått förälskad i serien Soul of himla. Tycker att de har så fin textil! Om plånboken tillät skulle jag ha kuddar från dem i varje vrå. Några kuddar har jag dock köpt till soffan och gästhanddukar till det nya badrummet! De kommer från den mysiga butiken Uthuset i Gävle.



Kram Maria

fredag 3 juni 2011

Nytillkommen skatt!

Nu har det kommit ännu en att älska! En liten dotter kom den 30 maj! Gissa om storasyster var glad när hon äntligen fick träffa bebisen för första gången! Som hon har längtat...


Kram Maria