tisdag 30 mars 2010

Inbjudningskorten är skickade!

Nu har våra inbjudningskort gått iväg. Kan därför visa er hur de blev!
Efter mycket tänkande bestämde jag mig för att göra dem själv. De blev "handmade with love"! 

Nu är det bara att vänta till dagen "B"... Mycket är det som ska förberedas...



Kram Maria

torsdag 25 mars 2010

Vill ha vår nu...

Förra helgen fick jag vårkänslor då solen sken och värmde! Men, denna glädje försann snabbt då de vita flingorna kom ner från molnen. Ja, de säger att våren ska komma åter till helgen, hoppas det!
För att skynda på våren har jag köpt lite nya ranunklar till min nyinköpta vas. Jag gillar västergårdens serie med det bultande hjärtat. Har letat efter en vas som inte är för stor, som man kan ha några få snittblommor i, blev därför glad då jag hittade denna!





Kram Maria

måndag 22 mars 2010

Bröllopsklänningar

Denna vecka ska inbjudningarna till vårt bröllop ut! Nu är det mindre än tre månader kvar, det ska bli så spännande! Har fått hem de söta vita tärklänningarna och tillhörande skor från Ellos. Ville ha enkla vita klänningar till mina tre småtärnor, blev så glad när jag hittade dessa! Tror att jag ska sy tyllkjolar liknande bilden att ha under, sött när de sticker fram lite.

Jag har hittat en underbar klännig åt mig själv! Väntar nu med spänning på att få testa den igen, då min sömmerska ska sy om den upptill. Ska bli så kul, hoppas nu bara att den bli bra... Bilder på den får ni se när den stora dagen har kommit :) 

Kram Maria
Bilder: Marthastuwart.com och ellos.se

fredag 19 mars 2010

Smycken

Äntligen är det fredag! Till helgen ska vi bli klara med sovrummet. Min sambo ska snickra det sista och sedan är det dags för mig att måla, längtar! Det har blivit fördröjt med arbetet då jag har varit sjuk, men nu ska vi ta nya tag!

Tänkte visa mitt (eller egentligen är det Wilmas, hon ska få det när hon bli stor) fina halsband i silver. Det är handgjort av duktiga silversmeden H Hanke. Har själv bestämt texten. På ringen står det "Wilma älskad från första stund" och på brickan står det "Wilma". Har även på brickans baksida skrivit in hennes födelseår.  

Är just nu på jakt efter örhängen till mitt bröllop. Är inte lätt att hitta... Vet i alla fall att jag vill ha några som hänger ner och som är enkla och stilrena.




Kram Maria

torsdag 11 mars 2010

Vårkänslor!

Nu har det varit ett tag sedan jag uppdaterade sidan. Detta beror på att jag återigen har varit sängliggande. När jag äntligen trodde mig bli bättre, då slog det till igen. Denna gång med mycket hög feber, det visade sig att jag har halsfluss. Nu har jag fått meducin (som pippi säger ;)) och känner mig lite piggare! Jag vill bara ut (!) i det fina vädret. Jag får hålla mig till tåls lite till och hoppas på att solen fortsätter att skina!

I köket har jag inhandlat lite härliga vårblommor i form av ranunklar! Jag älskar dessa blommer som är en av mina favoriter. Har även tagit lite pelargonskott från min mårbacka som snart ska få lite ny jord att växa i. Längtar efter att de ljusråsa mårbackablommorna ska börja komma.... Då är det snart sommar!

De fina krukorna är inhandlade på Anskus Kammare. Koppen "omtanke" är från Ylva Skarp.

  

  

Kram Maria

onsdag 3 mars 2010

Bröllopsinbjudningar

Nu är äntligen mina bröllopsinbjudningar klara!
Det tog lite längre tid än beräknat då jag först skrev fel på alla papper och därför blev tvungen att köpa nya... Men, nu är de alltså klara!
Tänkte först beställa inbjudningar, men läste sedan den underbara bröllopsboken "Bröllop och fest". Den är mysig, elegant och enkel, precis som jag vill ha det!  Boken finns att köpa på panduro och har en massa bra idèer och förslag till både bröllop och fest. Marie Eriksson som har fotat är en av mina favoriter när det gäller inredningsrepotage.





Kram Maria